top of page

Nelik abejingas, prisidėk ir TU prie laisvės keliauti!


Mūsų bendruomenės Opel automobilis turėjo išeiti į pensiją, nors automobilis daugelį metų buvo ištikimas „šeimos narys“, tačiau dėl automobilio gedimų jį nebesaugu vairuoti. O kaip žinote, „Betzata“ bendruomenės namai yra nutolę 24 kilometrus nuo Vilniaus. Būtent dėl sudėtingo vietinio susisiekimo yra sunku nuvykti į polikliniką, maisto, rūbų parduotuves ar kultūrinius renginius. Kelionės viešuoju transportu už bendruomenės ribų sukelia didžiulį stresą žmonėms su negalia ir asistentų komandai.


Mes jau surinkome dalį lėšų iš bendruomenės kaimynų, draugų, tačiau mums vis dar trūksta lėšų nusipirkti patikimesnį automobilį iki prasidedant žiemos sezonui.


O būtent, Jūsų parama yra raktas sprendžiant šią problemą. Jūsų pagalba įsigyjant automobilį kelionę į miestą sutrumpintų nuo dviejų valandų iki trisdešimt minučių.


Daugiau informacijos anglų kalba rasite ir paramą galėsite skirti GoFundMe platformoje adresu - https://tinyurl.com/y4l7xpby


Taip pat, paramą galite pervesti į VšĮ „Betzatos bendruomenė“ sąskaitą: LT857044060004617223 ar užėjus ant paramos nuorodos viršuje.


bottom of page